120353957_618711755462629_3058860124418871237_n.jpg

Hi.

Welkom op mijn blog. Ik blog over lekker en gezond brood bakken. Geniet van uw bezoek!

Online les brood bakken

Online les brood bakken

Session 1.jpg

Deze week heb ik mijn eerste online les brood bakken gegeven. Ik vond het een succes, maar het was ook enorm uitslopend.

Zoals ik reeds in mijn vorige post schreef, heb ik deze les gegeven voor collegas van mijn werk. Er was amper reclame voor de nieuwe activiteit, en dat kwam mij goed uit. Zo hadden zich maar 4 collega’s ingeschreven voor de les, en toevallig kende ik zij allemaal persoonlijk.

Ik had de les opgesplitst in 2 lessen van telkens een uur, in de eerste les vertelde ik over de geschiedenis van brood en graan en toonde hoe men een goede deeg vormt en in de tweede les toonde ik hoe men een brood vormt en bakt.

Mijn leerlingen mochten meebakken, en ik keek hoe hun degen er uitzagen en gaaf hun tips om hun resultaat te verbeteren. Dat lukte goed tijdens de eerste les. In de twede les begaaf het mijn techniek, en de tripod voor de extra camera ging stuk en mijn PC weigerde om mij een beeld van de cursisten te tonen.

Desondanks slaagden mijn leerlingen erin om iedereen een tof brood te bakken. Zij deelden de fotos op het werk en vertelden van de geweldige smaak van zelfgemaakt brood. Daarvoor was het allemaal de moeite waard geweest.

Session 2.jpg
Paaspistolets

Paaspistolets

Eerste online les

Eerste online les