120353957_618711755462629_3058860124418871237_n.jpg

Hi.

Welkom op mijn blog. Ik blog over lekker en gezond brood bakken. Geniet van uw bezoek!

Eerste online les

Eerste online les

Corona is gaat ons nog even achtervolgen en voorlopig mag ik dus alle plannen om een bakkerij op te starten of om les te geven over brood bakken in de wind schrijven - of zo dacht ik.

Want deze week deed zich onverwacht een opportuniteit voor om het toch te doen. Mijn werkgever is een bedrijf dat veel belang hecht aan zijn werknemers. Geregeld worden er projecten gelanceerd om de veerkracht en de gezondheid van de collega’s te verhogen en om ook in tijden van telewerk de isolatie te doorbreken.

Deze week klopte de bezieler van een nieuwe well-beinng initiatief bij mij aan. Zij wist dat ik aktief brood bak, en dat veel van mijn collega’s die mijn brood al geproefd hebben er enthousiast over zijn. Haar vraag was of ik niet iets in het kader van well-being wou doen in samenhang met brood bakken.

Ik heb mij meteen kandidaat gesteld om twee lessen broodbakken te geven aan de collega’s. Nu ben ik aan het experimenteren hoe ik de les best verzorgd krijg - gelukkig heb ik al een gsm-statief en een laptop met een beweegbare camera. Eveneens is het belangrijk dat ik de les broodbakken boeiend maak (de cursisten willen iets nieuws leren!) maar niet te ingewikkeld… want het is pas leuk om brood te bakken als het lukt.

De volgende blogpost zal ik dan berichten wat ik gedaan heb en hoe het gelukt is.

Online les brood bakken

Online les brood bakken

Keizerpistolets

Keizerpistolets